Ajuntament, General, Noticies|

L’Ajuntament de Bossòst ha aprovat, aquesta setmana, el seu pressupost per a l’any de 2023, amb un import inicial d’1,5 milions d’euros. L’increment de gairebé 500.000 euros, respecte dels comptes que habitualment aprova el consistori, prové fonamentalment de la previsió d’execució de la segona fase de renovació del centre històric, que comprèn els carrers d’Arnan, Sant Cerat i Sant Joan Crisòstom.

Aquesta actuació s’ha endarrerit gairebé un any, ja que l’Ajuntament ha hagut de modificar el projecte per adaptar-lo a l’increment de preus així com per garantir-ne un nou finançament, a través del PUOSC i del pla d’inversions de la Diputació de Lleida. Durant les properes setmanes, es convocarà la licitació corresponent.  

A més, l’Ajuntament ja ha adjudicat la millora dels carrers de Sant Fabian, de Marra i travessa de Sorieus, a més de l’última fase de renovació de l’enllumenat públic. “Amb aquestes obres, el consistori espera completar substancialment la regeneració integral de la trama urbana, desenvolupada durant els últims anys”, segons ha explicat l’alcalde Amador Marqués.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window