Ajuntament, Noticies|

Acord entre l’Ajuntament i el Servei Català de Trànsit, a iniciativa del centre escolar

L’Ajuntament de Bossòst ha aprovat un conveni amb el Servei Català de Trànsit per promoure l’aprenentatge i l’educació en mobilitat segura entre l’alumnat de l’escola pública de Sant Ròc. Aquest acord, que s’ha adoptat a iniciativa del centre escolar, ha de permetre desenvolupar un programa escolar de formació per a la mobilitat segura amb pràctiques que ofereixen experiències de circulació per a tot l’alumnat. Les activitats es basaran en conèixer millor la seguretat passiva, la mecànica i el funcionament de la bicicleta així com en analitzar la mobilitat i el comportament dels usuaris, vianants i ciclistes.

D’aquesta manera, es posarà a disposició del centre municipal el material didàctic d’educació per a la mobilitat segura per facilitar el desenvolupament de programes i activitats d’aula i facilitar l’assessorament necessari. També es realitzaran activitats educatives pràctices així com tallers d’educació per a la mobilitat segura adequats a l’edat dels destinataris.

Així mateix, s’aportaran els materials necessaris per al desenvolupament dels tallers i per al muntatge d’un circuit de circulació (cascos, bicicletes, eines, senyals de trànsit). Es vetllarà en tot moment per la seguretat dels participants en la realització de les situacions de circulació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close Search Window