Política de privadesa

Si ets aquí és perquè et preocupa que complim amb la política de privadesa i de protecció de dades a la nostra web i negoci.

Recomanació prèvia:

Et donem la benvinguda a aquesta web i et recomanem que llegeixis la nostra política de Privadesa. Aquesta descriu la manera com la nostra web recull i utilitza informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors.
En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable.
Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanen dades de caràcter personal.

Ajuntament de Bossòst, amb NIF/CIF: P2507100B, domicili a Pç. dera Glèisa, s/n – 25550 Bossòst i email ajuntament@bossost.org com a responsable del tractament, ha adequat aquest web a les exigències del RGPD (Reglament Europeu General de Protecció de Dades), la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) ia la LSSI-CE (Llei de la Societat de la informació i el Comerç Electrònic).

Enviament i registre de dades de caràcter personal

A l’efecte del que preveu el RGPD i la LOPD, Ajuntament de Bossòst, informa a l’Usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el RGPD (Registre General de Protecció de Dades), on les seves dades queden incorporats i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser el teu interès.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i fer operacions comercials amb Ajuntament de Bossòst.

Així mateix, no facilitar les dades personals sol·licitades o no acceptar aquesta política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquest web.

Les dades personals que recull i emmagatzema aquesta web estan detallades a l’Avís Legal.

Informació personal que recull aquesta web
Quan un usuari es connecta amb aquesta web per comentar un post, enviar un correu al titular, publicar al bloc o subscriure’s, realitzar alguna contractació de serveis o productes, està facilitant informació de caràcter personal de la que és responsable Ajuntament de Bossòst.

Aquesta informació pot incloure la vostra adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemada per Ajuntament de Bossòst, només com es descriu a l’Avís Legal i la present Política de Privadesa.

Serveis de tercers que utilitzem en aquesta web

Hosting: xphere.es, Ajuntament de Bossòst que ens proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin fora de perill dels hackers o d’una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privadesa. https://datomedia.es/aviso-legal.html
Plataforma web: WordPress.org. La política de privadesa del qual pots consultar aquí. https://automattic.com/privacy/
Google Analytics. La política de privadesa del qual pots consultar aquí. https://policies.google.com/privacy?hl=ca

Els usuaris podran donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per la nostra web, a la mateixa Newsletter.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, tant en subscriure’s a aquesta web com en fer algun comentari a qualsevol de les seves pàgines i/o entrades, l’usuari consent:
El tractament de les seves dades personals a l’entorn de wordpress conforme a les seves polítiques de privadesa.
L’accés d’Ajuntament de Bossòst a les dades que, d’acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l’usuari aportar bé per a la subscripció al bloc bé per fer-hi i/o rebre comentaris.
D’acord amb allò establert al RGPD ia la LOPD, les dades personals que l’usuari enviï a través d’aquesta web seran incorporades a un Fitxer d’USUARIS DEL WEB titularitat d’Ajuntament de Bossòst i amb domicili al Carrer dera Glèisa, s/n. 25550 Bossòst. Aquests fitxers tenen implementades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes al RGPD i al Reglament de desenvolupament de la LOPD (aprovat pel Reial decret 1720/2007).

Ajuntament de Bossòst no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden fer col·laboracions amb altres professionals per organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es farà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a la nostra web exonerant l’Ajuntament de Bossòst de qualsevol responsabilitat al respecte. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació del tractament, portabilitat o oblit

Els drets dels usuaris són els següents:
Dret a preguntar quines dades personals emmagatzemem sobre l’usuari en qualsevol moment.
Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de forma gratuïta dades incorrectes o desfasades que emmagatzemem sobre l’Usuari.
Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar a l’Usuari.
L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal a Carrer dera Glèisa, s/n. 25550 Bossòst, o al correu electrònic: ajuntament@bossost.com web juntament amb prova vàlida en dret , com a fotocòpia del DNI o equivalent, indicant a l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.

Acceptació i consentiment

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint-ne el tractament per part d’Ajuntament de Bossòst en la forma i per a les finalitats indicades a l’avís legal.

Canvis en aquesta política de privadesa

Ajuntament de Bossòst es reserva el dret a modificar aquesta política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb una antelació raonable a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, la nostra web no realitza pràctiques de SPAM, per tant no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, a cadascun dels formularis que hi ha a la pàgina web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Els comentaris estan tancats.

Close Search Window